Förskolor och skolor

Få ämnen väcker så mycket debatt som mat.


Mat är hälsa, näring och en viktig del av lärandeprocessen

Vilken typ av matupplevelse vill du ha?

 

Mat är viktigt. Mat gör skillnad för föräldrarna, barnen och skolorna. Och därför lägger vi ner vår själ i maten. Vi verkar även för att måltidsmiljön ska vara en trevlig mötesplats, säker och pedagogisk, och alla barn hälsas välkomna med ett leende och ska se fram emot den dagliga lunchen. Vikten av en kunnig och välkomnade personal får inte underskattas, särskilt för att uppmuntra barnen att äta sådant som de inte är vana vid.

Den dagliga lunchen är ett viktigt inslag under skoldagen för de flesta elever. Vi på Mojito Catering lägger stor vikt vid att näringsämnen och smaker kombineras för att ge en bra variation och omväxlande menyer. Men maten är inte allt! När du som vuxen går på restaurang betyder miljön och stämningen minst lika mycket som det som ligger på tallriken. Samma sak är det för våra elever. Att servera och tillaga måltider handlar inte bara om bra råvaror och skickliga kockar. Men att servera måltider till barn och skolungdomar kräver också att vi finns tillgängliga och närvarande.

 

Vår utmaning är att kombinera ett optimalt pris med bästa måltid, utan att göra avkall på bra råvaror tillagade på ett sätt som säkerställer en hög smakupplevelse. Livsmedelshygien är otroligt viktigt och vi fryser ner och sparar varje rätt i en månad för att laboratorium ska kunna göra tester om det behövs.  Vi tror att i framtiden kommer det att ställa större krav på oss leverantörer.

Vi tror att så kommer också bli fallet i en snar framtid för friskoleverksamheten. Vi har i vårt företag under hösten arbetat med att finna en måltidsprodukt som kan ge mervärde och marknadsfördel. Detta till bästa möjliga pris.


Kontakta oss för offert.


För de skolor med egen kock

 

Om Er kock blir sjuk kan vi laga er mat och köra ut den eller skicka den med bud om vi får besked innan kl 07.00 samma dag .


Öppettider

Måndag till Fredag . . . . . . . . . . . . . .12.00-13.00

Avhämtning & Lunch

  Catering enl Överenskommelse

Lördag , Söndag enligt överenskommelse