Boende , Äldrevård

Få ämnen väcker så mycket debatt som mat.


Mat är hälsa, näring och en viktig del av välmåendet

Vilken typ av matupplevelse vill du ha?

 

Vi lagar all mat från grunden

Till sin hjälp har souscheferna en hårt arbetande stab av kockar och kallskänkor som tillreder maten från grunden enligt våra egenutvecklade recept. Det är våra fantastiska medarbetare – med sin fingertoppskänsla, erfarenhet och engagemang – som gör Mojito Catering till vad det är: 


Ett skapande, serviceinriktat cateringkök på högsta nivå.


Kvalitet utan kompromisser

Grunden för all framgångsrik matlagning ligger i kärleken till råvaran och omsorgen i dess behandling – och vi väljer våra råvaror med yttersta noggrannhet. I våra kylar och skafferier hittar du bara matvaror från kvalitetsleverantörer, och varje dag fyller vi på med utvalda färska råvaror. Så långt det är möjligt väljer vi produkter från svenska gårdar och lantbruk, för smakens, hantverkets och miljöns skull.


Catering med influenser från hela världen

Vår meny följer den skandinaviska säsongens naturliga utbud där vi låter de fina råvarorna mötas, förädlas och utvecklas av influenser från övriga världen. Kryddor, råvaror och smaker från medelhavsländerna, nordafrika, det fantastiskt variationsrika asiatiska köket och Amerikas många matkulturer förekommer i många av våra rätter. Resultatet är spännande smakkombinationer och oväntade brytningar mellan det traditionella och det nyskapande.


En kärlek till utmaningar

Om du till äventyrs inte hittar exakt vad du är ute efter i vår omfångsrika meny kan vi alldeles säkert skapa något nytt utifrån din matidé.


Kontakta oss idag och låt oss utvecklas tillsammans!


Öppettider

Måndag till Fredag . . . . . . . . . . . . . .11.30-14.30

Avhämtning & Lunch

  Catering enl Överenskommelse

Lördag , Söndag enligt överenskommelse